Catalunya Diari

Més de 30 parades es preparen per a donar forma al nou Mercat de la Rambla

El mercat s’inaugurarà el dia 5 de setembre i es programarà cada primer diumenge de mes

Més de 30 parades s'han posat a disposició de l'àrea de mercats de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats per participar en el nou format del Mercat de la Rambla de Lleida, que veurà la llum el dia 5 de setembre, primer diumenge de mes.

Són parades d'artesania, col·leccionisme, art o antiguitats, llibres de vell, numismàtica, discos, còmics, cosmètica natural, decoració, ninos, complements, pintura, dibuix, joieria i bijuteria, també un DJ i una parada de cervesa artesana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El nou Mercat de la Rambla planteja un model renovat i incorpora noves parades i noves i nous paradistes que rejoveneixen i actualitzen el perfil del mercat. La regidora de l'àrea, Marta Gispert, destaca el treball participatiu amb paradistes i amb el barri que ha comportat el canvi de model.

Imatge del cartell del Nou Mercat de la Rambla de Lleida
Més de 30 parades es preparen per a donar forma al nou Mercat de la Rambla | LleidaDiari.cat

El nou Mercat de la Rambla s'inaugurarà el dia 5 de setembre

El nou Mercat de la Rambla s'inaugurarà el dia 5 de setembre i es programarà cada primer diumenge de mes, en un dels espais més emblemàtics de la ciutat: la Rambla de Ferran. L'horari de parada serà de les 10 h del matí a les 14 h.

Per tal de reforçar i renovar el marcat, la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats va obrir un període per donar entrada a les parades que han mostrat el seu interès a formar-ne part i que són les que configuraran aquest nou espai de dinamització al centre de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari