Catalunya Diari

Tres detinguts per furtar tapes de claveguera al Segrià i la Noguera

Tres detinguts per furtar tapes de claveguera al Segrià i la Noguera| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 La detenció és fruit d’una investigació iniciada el passat mes de gener, després de rebre varies denúncies per robatoris de tapes de claveguera. Les indagacions policials van permetre localitzar el passat 31 de desembre, en un magatzem situat al carrer Espadon d'Almenar, divers material fèrric entre el qual hi havia nou tapes de claveguera que estaven denunciades com a sostretes. Al mateix magatzem es va localitzar set suports metàl·lics de senyalització de caça, set pales de reg i deu marcs de ferro.
 
El matí del passat 4 de febrer va finalitzar la investigació amb la detenció a Lleida del presumpte autor dels furts. Aquest va quedar en llibertat després de declarar davant a la comissaria dels Mossos, amb la obligatorietat de presentar-se als jutjats quan sigui requerit.
 
 
Dos detinguts per furtar tapes de claveguera a Torrefarrera
D’altra banda, els Mossos d'Esquadra també van detenir el passat 30 de gener a Lleida, Agustin BR, de 20 anys, i Aroa AP, de 25 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de furt. Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada a finals de gener, després de tenir coneixement que uns desconeguts havien furtat 35 tapes de claveguera del polígon industrial de Torrefarrera.
 
Dimecres passat va concloure la investigació amb la detenció d’Agustin BR i Aroa AP com a presumptes autors del furt. Els detinguts, tots dos amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar davant dels mossos d’esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.Comentaris

envia el comentari