Tres hospitals lleidatans implementen nous sistemes inform脿tics

Es tracta de sistemes d鈥檌nformaci贸 economicofinancera i de gesti贸 assistencial
Fa莽ana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | ICS

L'Hospital Universitari Santa Maria, l'Hospital Comarcal del Pallars i l'Espitau Val d'Aran han finalitzat aquest 2019 la implementaci贸 iniciada l'any passat dels nous sistemes d'informaci贸 economicofinancera i de gesti贸 assistencial. Es tracta de dos projectes d'implementaci贸 de nous sistemes d'informaci贸 que han estat finan莽ats per la Diputaci贸 de Lleida amb un pressupost total d'1.642.133 euros.

 

Concretament, l'Hospital Universitari Santa Maria i l'Hospital Comarcal del Pallars han implementat un nou sistema d'informaci贸 economicofinancera (SAP EcoFin) que t茅 per objectiu facilitar el vincle i la interrelaci贸 entre aquests centres i l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, per tal d'assegurar la continu茂tat de la seva oferta aportant recursos humans, formaci贸 i estandarditzaci贸 de processos. El nou software inform脿tic facilita la gesti贸 de la comptabilitat, la tresoreria, la facturaci贸, compres, aprovisionament, log铆stica i l'explotaci贸 de la informaci贸.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les not铆cies m茅s importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aqu铆!

 

L'import d'aquest nou sistema d'informaci贸 de gesti贸 economicofinancera 茅s de 347.650 euros

L'import d'aquest nou sistema d'informaci贸 de gesti贸 economicofinancera 茅s de 347.650 euros. Per aquesta soluci贸 es fa servir el programari l铆der d'ERP de l'empresa alemanya SAP, desplegant la nova versi贸 S4HANA sent la primera implantaci贸 realitzada en l'脿mbit estatal en un entorn assistencial. Per la seva banda, l'Espitau Val d'Aran ha implementat un nou sistema de gesti贸 assistencial amb l'objectiu d'interrelacionar-se amb altres centres especialitzats de refer猫ncia (b脿sicament l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l'Hospital Universitari Santa Maria) i amb tota la xarxa d'atenci贸 prim脿ria del seu territori de refer猫ncia, amb qui ha d'intercanviar informaci贸 sanit脿ria (dades cl铆niques i imatges m猫diques), evitant despla莽aments innecessaris a la poblaci贸.

 

El projecte ha contemplat l'adquisici贸 i la implantaci贸 de quatre programes inform脿tics d'hist貌ria cl铆nica electr貌nica (HCE), que cobreixen els 脿mbits de gesti贸 cl铆nica i administrativa, de suport de processos d'infermeria, de prescripci贸 farmac猫utica i de laboratori. Tamb茅 s'ha facilitat la formaci贸 necess脿ria per a la seva configuraci贸 i utilitzaci贸. L'import d'aquest projecte, finan莽at tamb茅 per la Diputaci贸, ha ascendit a 1.294.483 euros.

 

Tamb茅 et poden interessar...Comentaris

envia el comentari