Catalunya Diari

Tres menors de Lleida guanyen un concurs pel seu periple del Marroc a Catalunya

El treball dels joves ha rebut el primer premi territorial i són finalistes en els VI Jocs Florals escolars de Catalunya

Dos dels joves interns han recollit el seu premi literati al Centre Educatiu de Justícia
Dos dels joves interns han recollit el seu premi literati al Centre Educatiu de Justícia | LleidaDiari.cat

Tres joves interns de 15 i 16 anys, que estudien al Centre Educatiu de Justícia Juvenil El Segre, han guanyat els VI Jocs Florals escolars, en l'àmbit territorial, en la categoria E adreçada a l'alumnat d'educació especial d'ESO. Ho han fet amb un relat a sis mans on expliquen la seva vida plena de dificultats i el seu periple des que van sortir del Marroc, quan només eren uns nens, fins que van arribar a Catalunya.

Aquests premis es van lliurar el dia 31 de maig al Caixa Fòrum de Lleida però aquests nois no hi van poder assistir per motius regimentals dels interns. És per això que representants territorials d'Educació i Justícia s'han desplaçat aquest dimecres fins al Centre per lliurar-los personalment els guardons: un diploma i trenta euros per gastar en material escolar. Ara el seu relat és finalista als Jocs Florals en l'àmbit de Catalunya. Els guanyadors es donaran a conèixer el 15 de juny.

Dos dels joves interns (als extrems) guardonats en un concurs d'escriptura
Dos dels joves interns (als extrems) guardonats en un concurs d'escriptura | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari