Catalunya Diari

Tres agents de la Policia Nacional se'n riuen de l'empresonament de Junqueras i els consellers

Els agents estaven esperant a la porta de l'Audiència Nacional

'La Vanguardia' ha tret a la llum aquest divendres un vídeo gravat dijous després que la jutgessa Lamela decretés presó incondicional per Oriol Junqueras i els consellers de la Generalitat que van acudir a declarar. Com es pot veure a les imatges, els agents esperen a la porta de l'Audiència Nacional que surtin els furgons amb els polítics catalans mentre se'n riuen sobre el futur d'aquests als centres penitenciaris.

«Els furgons aniran 'follats' i ho passaran fatal fins allà», diu un agent en referència al trajecte de trasllat dels polítics a Estremera i Alcalá de Meco. Un altre company també riu sobre la velocitat i exclama: «Potser surten i s'estavellen contra el Polo aquell» i tots riuen. A més, també comenten sobre com serà l'estança a presó de Junqueras, al que anomenen com l'osset: «A l'osset ja veuràs com el posen. Està arribant un osset a la presó», bromegen.

Sembla que aquest últim comentari els hi agrada i continuen parlant sobre les possibles agressions sexuals que podria patir el vicepresident de la Generalitat: «Fins que l'acabin posant a quatre potes. Li arreglen l'ull».


Comentaris

envia el comentari