Catalunya Diari

Tret de sortida a les activitats de celebració dels 10 anys del Mercat de l’Hort a Taula

Un any més, les 14 parades d’aquest mercat de referència en proximitat i qualitat participen en la Fira de Sant Miquel, al Pavelló de Vidre

Imatge del Mercat de l'Hort a Taula
Imatge del Mercat de l'Hort a Taula | LleidaDiari.cat

El Mercat de l'Hort a Taula actualitzarà la seva imatge i prepararà un calendari d'activitats per tenir un major protagonisme estratègic amb motiu de la celebració dels 10 anys de la iniciativa. Així ho ha anunciat la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, en la visita que ha fet a les parades del mercat al Pavelló de Vidre en la 65a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel – 34è Saló Eurofruit.

La regidora ha indicat que coincidint amb el desè aniversari, es volen fer canvis i preparar iniciatives que enforteixin el contingut i la imatge del mercat. Gispert ha volgut remarcar que es tracta d'una plataforma que els paradistes usen per consolidar els seus models de negoci i, en alguns casos, per fer un salt endavant.

El tret de sortida a un seguit d'activitats

La participació del Mercat de l'Hort a Taula a la fira dóna el tret de sortida a un seguit d'activitats que serviran per celebrar els deu anys de la iniciativa, que ha aconseguit posicionar-se com a referent de venda no sedentària de productes de proximitat, com formatges, fruits secs, embotits, xocolata o mel, entre altres.

La seva evolució ha permès a diferents paradistes fer el salt cap a models de negoci més complexos i, al mateix temps, ha experimentat canvis per donar millor servei, com la ubicació a la plaça de Sant Joan o la celebració al primer dissabte de cada mes, ampliant l'horari des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

El Mercat de l'Hort a Taula agrupa paradistes que ofereixen productes amb la garantia de qualitat, proximitat i la necessària adaptació als canviants hàbits dels consumidors, l'evolució pròpia del comerç i les exigències en clau de producció ecològica i saludable.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari