Catalunya Diari

Turisme de Lleida inaugura la ruta ‘Lleida Centre Històric’

Amb la progressiva activació de l’activitat turística, aposta per ampliar la promoció de la ciutat amb aquest nou producte per als mesos de juny, juliol i agost

Turisme de Lleida inaugura aquest dissabte, 19 de juny, una nova opció de visita guiada pel centre històric de la ciutat per descobrir encants del cor de Lleida.

Entre aquests, hi ha els carrerons; la capella del Peu del Romeu -pas obligat dels pelegrins del Camí de St. Jaume-; les esglésies romàniques de Sant Martí i Sant Llorenç, que va ser seu catedralícia, o l'antic Almodí medieval, ara el Centre d'Art La Panera. També es visita el Dipòsit del Pla de l'Aigua, del segle XVIII, amb una capacitat de 9 milions de litres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La ruta està formada pels següents punts

-Capella del Peu del Romeu

-Carrer la Palma

-Església de St. Llorenç

-Dipòsit de l'Aigua

-Església de St. Martí

-La Panera

-Zona d'oci i restauració

-Baixada pel c/Cavallers

-Convent del Roser

A un preu de 5 euros per persona, la nova ruta té una durada d'una hora i mitja. Surt a les 11.30 h. de l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major 31, i es desenvolupa per un circuit exterior, tret de la part de l'esmentat Dipòsit de l'Aigua.

Imatge d'una església de Lleida
Turisme de Lleida inaugura aquest cap de setmana la ruta ‘Lleida Centre Històric’ | LleidaDiari.cat

Aposta per ampliar aquest nou producte de promoció de la ciutat de Lleida

Amb la progressiva activació de l'activitat turística, Turisme de Lleida aposta per ampliar aquest nou producte de promoció de la ciutat de Lleida, per als mesos de juny, juliol i agost en base del següent calendari: Juny: els dissabtes 19 i 26; juliol: els dilluns 5, 12, 19 i 26, i agost: els dilluns 2, 9, 16, 23 i 30.

La programació els mesos de juliol i agost en dilluns respon a la necessitat de generar oferta turística el dia en què, precisament, tanquen els equipaments monumentals i turístics de la ciutat.

S'ha de recordar que en el calendari habitual de rutes impulsades per Turisme de Lleida es compta cada dissabte i diumenge amb la visita guiada al castell dels Templers de Gardeny. I cada diumenge es realitza la 'Lleida City' Tour que culmina al Turó de la Seu Vella.

Per a més informació: Turisme de Lleida / 973 700 319 / [email protected]


Comentaris

envia el comentari