Catalunya Diari

Turisme de Lleida prepara una guia turística de la ciutat adaptada a les persones sordes

Incorporarà codis QR per accedir a explicacions en vídeo amb llengua de signes

Captura de pantalla de la reunió entre el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, amb representants del Cercle d’Artistes Sords Units

Turisme de Lleida prepara una guia turística de la ciutat adaptada a les persones sordes | LleidaDiari.cat

Turisme de Lleida treballa en una guia turística de la ciutat adaptada i pensada per a les persones sordes, amb la col·laboració del Cercle d'Artistes Sords Units. La guia, de format breu, estarà escrita en català i incorporarà entrades en vídeo i codis QR a través dels quals es podrà seguir la mateixa explicació escrita en la llengua dels signes.

D'aquesta manera, es podrà fer un recorregut pels principals llocs d'interès històric i cultural de Lleida, de la mateixa manera com s'està fent actualment a Barcelona. Una de les particularitats d'aquesta guia, que portarà per títol 'Lleida a les mans, en llengua de signes', és que s'hi remarcaran els indrets de la ciutat que puguin estar lligats a la història de la comunitat sorda catalana.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Turisme de Lleida ja ha fet arribar la guia de Lleida al col·lectiu Cercle d'Artistes Sords Units

Turisme de Lleida ja ha fet arribar la guia de Lleida al col·lectiu Cercle d'Artistes Sords Units, iniciant així el trajecte de preparació d'aquest innovador material de promoció turística de la ciutat. Sens dubte, es tracta d'una molt bona idea per a valorar encara més el patrimoni de la capital del Segrià i per a donar-lo a conèixer a tota la seva població i visitants.


Comentaris

envia el comentari