Catalunya Diari

La UdL celebra la Festa InterCampus amb una acció solidària com a novetat

Els centres de la UdL al campus de Cappont celebren la trobada aquest dijous

El 'paintball' és una de les activitats que repeteix al programa
El 'paintball' és una de les activitats que repeteix al programa | UdL

La Festa InterCampus de la Universitat de Lleida (UdL) inclourà per primer cop aquest dijous, 21 de març, una cursa solidària a favor del Banc dels Aliments. És la principal novetat d'una activitat que organitzen conjuntament els Consells de l'Estudiantat de l'Escola Politècnica Superior, la Facultat de Dret, Economia i Turisme, i la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

El programa arrencarà a les 11.00 hores del matí amb els tornejos de futbol sala, voleibol, tenis taula i futbolí. A la mateixa hora hi ha prevista la realització col·lectiva d'un mural, sota el títol d'Entre línies. La cursa benèfica arrencarà a les 11.30 hores, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Els participants han de pagar tres euros o portar tres quilos d'aliments. Totes les aportacions seran per al Banc dels Aliments de Lleida. La millor disfressa guanyarà un val per a la paella popular del migdia.

Grups de música per l'hora de dinar

A l'hora del dinar també serà el moment d'obrir l'escenari pels grups de música, discjòqueis i actuacions individuals. Els guanyadors d'aquest Jump2Music actuaran en la festa nocturna, que es traslladarà a una discoteca de la ciutat a partir de les 23.00 hores de la nit. Abans, però, també hi haurà temps per a una batalla de paintball, tornejos de botifarra i pòquer, una gimcana per equips amb vuit proves, un 'jam' de poesia on es podran recitar composicions de creació pròpia o d'altres autors i una actuació de la colla castellera Marracos de la UdL.

Així doncs, tota la comunitat estudiantil universitària de la UdL té una cita aquesta setmana amb una festa que, més enllà de la diversió, també té un fons solidari. En aquest sentit, tal com ja s'ha explicat, els participants han de pagar tres euros o portar tres quilos d'aliments. Totes les aportacions seran per al Banc dels Aliments de Lleida. La millor disfressa guanyarà un val per a la paella popular del migdia. Si t'agrada la festa i a més a més vols aportar el teu gra de sorra en un projecte com aquest, no deixis perdre aquesta oportunitat de passar-ho d'allò més bé.


Comentaris

envia el comentari