Catalunya Diari

La UdL estarà en serveis mínims del 4 al 26 d'agost

Oberta la biblioteca i sala d'estudis de Ciències de la Salut, a banda d'espais de recerca

Imatge de la UdL
Imatge de la UdL | LleidaDiari.cat

La Universitat de Lleida (UdL) deixa els seus edificis en serveis mínims durant tres setmanes a partir del 4 d'agost i fins al 26 del mateix mes, tot i que l'activitat en espais de recerca continua, segons indica el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla. Durant aquest període, afegeix, es preveu un estalvi al voltant dels 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres; una quantitat similar als anys anteriors. Resten en funcionament de dilluns a divendres la biblioteca de Ciències de la Salut, en horari de 9.00 a 15.00 hores, i la sala d'estudis del mateix campus, de 15.00 a 21.00 hores. Hi haurà servei de seguretat les 24 hores a tots els campus, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. No hi haurà registre presencial de documents, perquè estarà operatiu el registre electrònic.

Pel que fa a instal·lacions de recerca, funcionen l'estabulari i l'edifici docent de Ciències de la Salut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; l'edifici de Biomedicina 1, que acull l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; i el Centre d'Investigació d'Energia Aplicada (CREA), al campus de Cappont; aquest darrer, només del 6 al 10 d'agost. En aquest període de serveis mínims, les consultes sobre preinscripció universitària s'han d'adreçar a l'Oficina d'Accés a la Universitat de Barcelona, a través del portal d'accés a la universitat -canal universitats- o per telèfon, als següents números: 93 223 03 23  /  93 223 25 91.

El cert és que el personal de la UdL s'ha guanyat unes merescudes vacances després d'un intens any d'activitat. La darrera notícia sobre el centre ha arribat aquesta setmana amb l'anunci de que el mes vinent d'octubre comencen les classes del Màster en gestió d'àrees de muntanya, el primer a l'Estat espanyol i un dels pocs al món centrat específicament en la planificació i gestió per al desenvolupament sostenible d'aquests territoris. El màster, que tindrà una part presencial amb classes a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida i tallers a l'Alt Pirineu-Aran i a la Garrotxa, i una de virtual, està coordinat pel professor del Departament de Geografia i Sociologia de la UdL, Ignasi Aldomà.


Comentaris

envia el comentari