Catalunya Diari

La Universitat d'estiu busca cartell per a la 29a edició

Els originals es poden presentar al concurs fins al 17 de febrer

Imatge de l'exposició de cartells de la UdL
La Universitat d'estiu busca cartell per a la 29a edició | UdL

El concurs de cartells que impulsa anualment el vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària per escollir la imatge dels cursos d'estiu de la Universitat de Lleida (UdL) arriba enguany a la 24a edició.

Les persones interessades a participar-hi poden fer arribar les seves propostes a l'Oficina de la Universitat d'Estiu de la UdL, ubicada a l'edifici Polivalent del campus 1 d'octubre, a Cappont, fins al 17 de febrer de 2021. Tots els treballs presentats formaran part d'una exposició, que tindrà lloc, si la situació sanitària ho permet, el mes vinent de març al campus 1 d'octubre de la UdL.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les obres han de ser originals i inèdites

Les obres han de ser originals i inèdites, aptes per a la reproducció en quadricromia, i s'han de presentar muntades en cartó ploma. A més del cartell original, cal adjuntar el disseny de la portada dels fullets informatius de la Universitat d'Estiu, que enguany celebrarà la seva 29a edició del 28 de juny al 23 de juliol de 2021. El premi per a la proposta guanyadora és de 1.000 euros.

Un total de 59 cartells arribats de diferents punts de l'Estat espanyol van participar en el certamen del 2020. La guanyadora va ser la lleidatana Andrea-Mersey de Castro, amb la proposta titulada 'Orange Soda'.


Comentaris

envia el comentari