Catalunya Diari

La UdL, en serveis mínims fins el 6 de gener

Obertes les biblioteques de Lletres i Ciències de la Salut menys festius i algunes vigílies

Imatge de la biblioteca del Rectorat de la UdL
La UdL, en serveis mínims fins el 6 de gener | UdL

La Universitat de Lleida (UdL), com ja és habitual, tanca les portes al públic durant quinze dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000 € en energia, 25.000 € en neteja i 1.500 € en comunicacions), una quantitat similar a la dels darrers tancaments en aquest període, ha explicat el vicerector d'Infraestructures de la UdL, Narciso Pastor.

La majoria d'edificis suspenen l'activitat entre el 23 de desembre i el 6 de gener, ambdós inclosos, tot mantenint servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, servei de manteniment de comunicacions informàtiques i telefòniques, i recollida i distribució de correu i paqueteria durant els matins.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades

Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener), així com el 24 i el 31 de desembre. Els serveis mínims s'estableixen a la biblioteca de Ciències de la Salut que obre els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener, de 9 a 21h; i a la biblioteca de Lletres, oberta els mateixos dies més diumenge 27 de desembre, dissabte 2 i diumenge 3 de gener de 9 del matí a 9 del vespre.

El dia 5, vigília de la festivitat de Reis, només ho estarà de 9 a 15h. Atès que durant el mes de gener és període d'exàmens, es limitarà, si s'escau, l'accés a l'estudiantat de les universitats públiques catalanes i, en cas que sigui necessari, solament a l'alumnat de la UdL.

Els tràmits es podran fer a través del registre electrònic

El Registre General de la Universitat de Lleida no funcionarà presencialment, però els tràmits es podran fer a través del registre electrònic. Així mateix, mantenen la seva activitat al campus 1 d'octubre, a Cappont, la consergeria de l'Edifici Polivalent; al de Ciències de la Salut, l'estabulari, la planta baixa de les facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; mentre que al campus d'ETSEA, resta obert l'edifici AB. Les tancades parcials de la UdL durant períodes d'inactivitat docent van començar l'agost de 2011, coincidint amb les retallades pressupostàries.


Comentaris

envia el comentari