Catalunya Diari

La UGT de Lleida denuncia l'empresa Serveis LIC 1999 per «vulnerar els drets sindicals dels treballadors»

El sindicat acusa els responsables de personal de convidar els candidats d'aquesta organització a renunciar a les eleccions sindicals

Sindicats UGT i CCOO i s’han manifestat aquest Primer de Maig a Tarragona
Imatge d'arxiu de la UGT | Àngel

La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida ha presentat aquest dimarts una denúncia davant la Inspecció de Treball i una impugnació al Departament de Treball contra l'empresa de neteja Serveis LIC 1999, SLU, amb seu a Mollerussa, per «coaccionar als treballadors a dimitir de la candidatura de la UGT, vulnerant així els drets sindicals d'aquestes persones».

Segons el sindicat, «la cap de personal i supervisora, amb el vistiplau de l'empresari Ramon Llorca, està convidant els candidats d'UGT a les eleccions sindicals a firmar la renúncia a la seva candidatura». Actualment, Serveis LIC 1999 presta servei als ajuntaments de Mollerussa, Linyola i Torrefarrera i a Supermercats Pujol, entre altres entitats i empreses.

Des d'aquest sindicat també acusen CCOO

La UGT de les Terres de Lleida exigeix «a l'empresa i a la persona en qüestió que deixin de vulnerar els drets que emparen els treballadors» i assegura que «continuarà la lluita per posar fi a aquesta situació». Des de la UGT consideren que l'actuació dels responsables de l'empresa «vulnera la llibertat sindical dels treballadors que han decidit lliurement presentar-se com a candidats a delegats de personal». Des d'aquest sindicat també acusen CCOO de «permetre» aquesta situació, «saber el que passa».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari