La UGT de Lleida denuncia l'empresa Serveis LIC 1999 per «vulnerar els drets sindicals dels treballadors»

El sindicat acusa els responsables de personal de convidar els candidats d'aquesta organització a renunciar a les eleccions sindicals
Imatge d'arxiu de la UGT | Àngel

La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida ha presentat aquest dimarts una denúncia davant la Inspecció de Treball i una impugnació al Departament de Treball contra l'empresa de neteja Serveis LIC 1999, SLU, amb seu a Mollerussa, per «coaccionar als treballadors a dimitir de la candidatura de la UGT, vulnerant així els drets sindicals d'aquestes persones».

 

Segons el sindicat, «la cap de personal i supervisora, amb el vistiplau de l'empresari Ramon Llorca, està convidant els candidats d'UGT a les eleccions sindicals a firmar la renúncia a la seva candidatura». Actualment, Serveis LIC 1999 presta servei als ajuntaments de Mollerussa, Linyola i Torrefarrera i a Supermercats Pujol, entre altres entitats i empreses.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Des d'aquest sindicat també acusen CCOO

La UGT de les Terres de Lleida exigeix «a l'empresa i a la persona en qüestió que deixin de vulnerar els drets que emparen els treballadors» i assegura que «continuarà la lluita per posar fi a aquesta situació». Des de la UGT consideren que l'actuació dels responsables de l'empresa «vulnera la llibertat sindical dels treballadors que han decidit lliurement presentar-se com a candidats a delegats de personal». Des d'aquest sindicat també acusen CCOO de «permetre» aquesta situació, «saber el que passa».

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari