Catalunya Diari

La UGT-Terres de Lleida es trasllada a la Llotja

El canvi és temporal fins que puguin mudar-se a l'antic edifici de l'Institut Nacional de Seguretat Social

La UGT-Terres de Lleida ha signat el contracte de lloguer per mudar-se a l'edifici de la Llotja, el dia 9 de juny de 2020.
La UGT-Terres de Lleida ha signat el contracte de lloguer per mudar-se a l'edifici de la Llotja. | LleidaDiari.cat

Després dels últims incidents registrats a l'edifici dels sindicats -el passat 21 de maig va caure al carrer una planxa de vidre des de la vuitena planta-, la UGT-Terres de Lleida s'ha vist en l'obligació d'abandonar l'equipament i buscar un nou emplaçament d'urgència. És per això, que en breu el sindicat es desplaçarà de forma temporal al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.
 
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lleida, i Núria Solé, secretària d'Organització de la UGT de Catalunya, han signat aquest dimarts a la tarda l'acord de lloguer del nou espai que ocuparà el sindicat, qui disposarà de diversos despatxos a La Llotja i d'un més a Mercolleida.  
 
 
«Es tracta d'un canvi temporal, fins que puguem tenir l'emplaçament definitiu: l'antic edifici de l'INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social), a Prat de la Riba», ha explicat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. I ha afegit: «Esperem que sigui ben aviat i que aquesta situació es resolgui de la millor manera possible».

Comentaris

envia el comentari