Catalunya Diari

Un home borratxo es despulla als jutjats de Lleida

Un home borratxo es despulla als jutjats de Lleida| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 La secció sindical de Justícia considera que l'escassa presència de Mossos provocarà que algun dia es tingui que lamentar algun incident que afecti a les persones que allí treballen. Des del sindicat de la UGT-Terres de Lleida expliquen que "no volen quedar desprotegits davant una possible agressió". Per aquest motiu, aquest sindicat no permetrà que els treballadors i treballadores puguin veure’s abocats a una situació d’agressió física perquè tant el Departament d’Interior com el de Justícia de la Generalitat estiguin mirant cap a un altre costat.
 
 
I demanen: 
- Una reunió urgent amb el Cap de Seguretat dels Mossos d’Esquadra a Lleida. "Tenim el dret a conèixer quin tipus de pla de seguretat existeix pels treballadors i treballadores i que se’ns expliqui per què 2 Mossos poden arribar a garantir tota la seguretat d’un equipament amb una plantilla de 250 persones i vigilar el miler de persones que diàriament accedeixen a aquest recinte".
 
- Una reunió amb el director dels Serveis Territorials de Justícia de Lleida, el senyor Francesc Aran, "perquè ens informi com pensa el seu departament aportar solucions a la nostra denúncia". En el seu dia ja vam sol·licitar conèixer el protocol d’actuació i vam rebre un ‘silenci’ com a resposta.


Comentaris

envia el comentari