Catalunya Diari

Un llaç humà gegant contra la Sida a Lleida

Un llaç humà gegant contra la Sida a Lleida| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

Desenes de persona s'han concentrat aquest dilluns al migdia a la Plaça de la Paeria de Lleida per crear un llaç humà gegant, una iniciativa que s'ha dut a terme de manera simultània a diferents indrets del territori català. Prèviament, s'ha llegit un manifest amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Tots els actes han estat organitzats per l’Associació Antisida de la ciutat.

Durant la jornada, també s'han instal·lat estands informatius, de 10.00 a 14.00 hores, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Santa Maria, el CAP Rambla Ferran i al carrer Pi i Margall. A les 17.30 hores, s'ha dut a terme una xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. 
 
I durant tot el dia s'ha instal·lat a la Plaça de la Paeria un estand informatiu de l’Associació Antisida de Lleida amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS). També hi haurà taules informatives a Balaguer i el Pont de Suert.
 
 


Comentaris

envia el comentari