Catalunya Diari

Un llamp calcina un cotxe al barri dels Magraners

Un llamp calcina un cotxe al barri dels Magraners| Redacció - Fotografia: Cedida

 

Lleida ha patit la matinada d'aquest dilluns una nova tempesta, aquesta vegada amb abundant carga elèctrica. Al barri de Magraners, un llamp hauria calcinat un cotxe que estava aparcat al carrer Font Nova, número 16. L'aigua també ha inundat diversos carrers i baixos de la ciutat.

La tempesta s'ha iniciat a les 02.15 hores. Els Bombers de la Generalitat han atès durant el temporal una quinzena d'avisos per problemes de pluja a Lleida, la majoria per inundacions. Al forat de l'ascensor de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida s'ha acumulat un pam d'aigua.
 
A més, i segons informa la Guàrdia Urbana, al carrer Almeria han saltat totes les tapes de clavegueram de la calçada; la rotonda del Cementiri ha quedat totalment inundada d'aigua, per la qual cosa s'han hagut de fer desviaments per evitar possibles accidents; al número 27 del carrer del Nord, un immoble ha partit filtracions per la pluja; i a Prat de la riba amb Onofre Cerveró, un vianant de 55 anys, i veí de Lleida, ha caigut a l'interior d'un registre de clavegueram a l'haver saltat la tapa, i ha patit lesions lleus a les extremitats. 
 
La tempesta ha provocat també el despreniment d'una roca a la carretera C-12, a l'altura d'Ós de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari