Catalunya Diari

Un taller per aprendre a aprofitar millor els aliments, organitzat pel Banc dels Aliments i Supermercats Plusfresc

Un taller per aprendre a aprofitar millor els aliments, organitzat pel Banc dels Aliments i Supermercats Plusfresc| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

El Banc dels Aliments de Lleida i Supermercats Plusfresc ha organitzat aquest dimecres al matí, coincidint amb la Setmana Europea de prevenció de residus, una jornada de conscienciació sobre el malbaratament alimentari, on a través d'un taller de cuina s'han mostrat fórmules per aprofitar millor els aliments.

La jornada, sota el nom de 'Tot al plat', ha consistit amb la presentació del programa de recollida de minves del Banc dels Aliments de Lleida i Supermercats Plusfresc, i d'un taller de cuina, a càrrec de la cuinera Encarna Vilanova.
 
L'activitat s'ha dut a terme a l'Espai Sunka, ubicat a l'avinguda Martin Ruano, 12, de Lleida.
 
 


Comentaris

envia el comentari