Catalunya Diari

Un veí de Lleida, detingut per furtar diners d’una empresa del Segrià

Un veí de Lleida, detingut per furtar diners d’una empresa del Segrià| Redacció

 Dilluns passat, al voltant de les 17.45 hores, es va produir un delicte de furt en una empresa del polígon Mecanova de Lleida. Un desconegut va accedir a les instal·lacions per la porta de descàrrega de mercaderies i, un cop a l'interior, es va adreçar a la zona d’oficines. Un cop allà, va obrir la caixa enregistradora i va sostreure prop de 2.200 euros en metàl·lic. Arran aquest fets es va iniciar una investigació que va concloure el passat dimecres amb la detenció a Lleida del presumpte autor del furt.
 
Al detingut també se’l relaciona amb dos robatoris amb força, comesos entre el 17 i 18 de gener, en unes oficines del carrer Henry Durant i en un establiment del barri dels Magraners. En el primer cas, va forçar els accessos al local i va regirar diverses estances, tot i que finalment no va sostreure cap objecte de valor. En el segon cas, va ser descobert per la propietària quan estava forçant la porta d’accés.
 
El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari