Catalunya Diari

Una APP que permet als hostalers lleidatans notificar avaries les 24 hores

Una APP que permet als hostalers lleidatans notificar avaries les 24 hores| Redacció - Fotografia: 9Grup

 

Les noves tecnologies arriben al sector de l’hostaleria lleidatana de la mà de l’empresa 9Grup. La firma, que es dedica a la venda i reparació de maquinària per a l’hostaleria, ha desenvolupat una aplicació per a Android i iOS que permet als hostalers lleidatans notificar avaries al seu servei tècnic amb un sol clic al seu smartphone.

L'aplicació, pionera en el sector de l’hostaleria, permet enviar imatges i contactar directament amb el servei tècnic de 9Grup, que atén la seva demanda al mateix moment i la deriva a un mecànic. Segons explica la gerent de la firma lleidatana, Gemma Bernaus: “Ens vam adonar que l’atenció immediata era un tema que preocupava molt el sector, ja que qualsevol avaria ha de ser reparada amb la màxima agilitat possible. Buscàvem una forma de comunicar-nos que fos àgil i eficient i amb l’APP estem a un sol clic de tots els nostres clients”. 
 
9Grup és l'única empresa de maquinària per a l'hostaleria multi-marca de Lleida i està ubicada a la plaça dels Països Catalans. "Podem oferir més de 40 marques perquè qualsevol establiment de l’hostaleria disposi de la millor solució qualitat-preu a la seva cuina i bugaderia”, explica Bernaus. A 9Grup s’hi pot trobar des d’un forn d’última generació d’una cuina d’alta gamma fins a una envasadora al buit, una planxa, una nevera o qualsevol equipament per a petits bars, restaurants, cuines de residències, d’escoles, etc. L’APP és la via principal de comunicació de l’empresa amb els seus clients, que en tot moment estan assabentats de les últimes novetats i ofertes.


Comentaris

envia el comentari