Catalunya Diari

Una trentena de persones es manifesten a Lleida per rebutjar la presumpta agressió a un jove per part de la Urbana

Una trentena de persones es manifesten a Lleida per rebutjar la presumpta agressió a un jove per part de la Urbana| Text i fotografia: ACN

Una trentena de persones s'ha manifestat aquest migdia pels carrers de la capital del Segrià per denunciar una presumpta agressió a un adolescent de 16 anys per part d'agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el passat dilluns a la nit mentre estava enganxant amb cola uns cartells a favor de la independència.

Una trentena de persones s'ha manifestat aquest dijous al migdia pels carrers de la capital del Segrià per denunciar una presumpta agressió a un adolescent de 16 anys per part d'agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el passat dilluns a la nit mentre estava enganxant amb cola uns cartells a favor de la independència.

El que havia de ser una concentració davant la comissaria del cos policial s'ha convertit en una marxa que ha dut els participants fins a la plaça Paeria, on ha finalitzat.

Els manifestants han deixat anar consignes acusant de "torturadors" la Guàrdia Urbana i la regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres, i denunciant la "impunitat" en les actuacions del cos policial.

La Guàrdia Urbana de Lleida nega qualsevol agressió al menor i manté que "en cap moment els agents van utilitzar mesures de força ni van agredir cap persona en l'exercici de les seves funcions". La víctima, que també ha participat en la mobilització, ha presentat aquest dijous denúncia pels fets ocorreguts.


Comentaris

envia el comentari