Catalunya Diari

Una universitària de Lleida rep una beca per cursar un màster en Economia del Desenvolupament a Londres

Una universitària de Lleida rep una beca per cursar un màster en Economia del Desenvolupament a Londres| Redacció - Fotografia: 'la Caixa'

 Aquesta lleidatana ha rebut una beca per cursar un màster en Economia del Desenvolupament a la London School of Economics and Political Science (Regne Unit). Llicenciada en Economia i en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, va completar la seva formació acadèmica a la Chinese University of Hong Kong, on es va centrar en l’estudi del desenvolupament regional a Àsia. També ha treballat com a assistent d’investigació a l’Institut d’Estudis Autonòmics de la Generalitat de Catalunya i com a becària de l’Oficina Tècnica d’Estratègies pel Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.
 
 
El nombre de sol·licituds rebuts a la convocatòria 2012 manté la notable progressió experimentada durant els darrers cinc anys. En total s'han rebut 1.777 sol·licituds, és a dir, s'ha concedit una beca a un de cada catorze candidats. Des de 2007, el nombre de candidatures a una d’aquestes beques s'ha triplicat.


Comentaris

envia el comentari