Catalunya Diari

Una veïna de Lleida, guanyadora del premi de 2.000 euros al mes durant un any de La Grossa de Cap d’Any

Una veïna de Lleida, guanyadora del premi de 2.000 euros al mes durant un any de La Grossa de Cap d’Any| ACN - Fotografia: La Grossa de Cap d'Any

 

Una veïna de Lleida, Yolanda Bellet, ha estat la guanyadora del premi de 2.000 euros al mes durant un any de La Grossa de Cap d’Any. El sorteig ha comptat amb la participació de 10.000 participants i consistia en enviar una fotografia amb un bitllet de la loteria catalana, on s’identifiqués clarament el número i la sèrie del bitllet, durant el mes de novembre. 

Cada aspirant podia trametre tantes instantànies com bitllets hagués comprat. La guanyadora de l’edició d’enguany s’ha emportat el premi gràcies a la fotografia que va fer arribar amb el número 62137 sèrie 012, adquirit al Carrefour de Lleida. L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la seu de Loteria de Catalunya.
 
La participació en aquest sorteig no impedeix la participació en el que se celebrarà el dia 31 de desembre. Així, tots els números que s’han presentat ara, inclòs el premiat, poden resultar guardonats el dia del sorteig de Cap d’Any.
 
El sorteig se celebrarà el pròxim 31 de desembre al migdia i serà conduït per Marta Carreras i Oriol Soler, col·laboradors del programa ‘Divendres’ de TV3.
 
Un dels protagonistes del programa serà la ‘mà innocent’ que s’encarregarà de prémer el botó per extreure el primer premi de la Grossa de Cap d’Any 2016. Com en la passada edició, l’afortunat serà el guanyador del concurs en línia “Compra a lagrossa.cat i reparteix tu la sort el dia del sorteig”, que es donarà a conèixer el proper 27 de desembre.
 
Es pot participar fins al 26 de desembre i, per fer-ho, s’han de comprar els bitllets a través del web de Loteria de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari