Catalunya Diari

Unes 500 persones participen en l'emotiu minut de silenci en record de l'alpinista Juanjo Garra

Unes 500 persones participen en l'emotiu minut de silenci en record de l'alpinista Juanjo Garra| Redacció - Fotografia: Facebook Àngel Ros

en record del muntanyenc lleidatà Juanjo Garra

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha mostrat el seu suport a la família del Juanjo en aquests moments tan difícils, especialment a la seva dona, l’Assumpta, i a la seva filla, l’Aina, que han estat presents en l’acte. Ros ha lloat la trajectòria esportiva del Juanjo i la seva qualitat humana i en les paraules que ha dirigit en el seu record li ha agraït tot el que ha fet, acomiadant-se amb un "gràcies per tot, t’estimem".

L’alcalde i el president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner, han agraït la presència de totes les persones que han mostrat el seu afecte i estima a la família i han recordat que la ciutat li retrà homenatge dimecres en l’acte que es farà al pati del Castell del Rei-La Suda, des d’on es veuen les muntanyes del Pirineu, que ell tant estimava. Els membres de la Corporació Municipal així com diverses autoritats de la ciutat, el delegat del Govern a Lleida, Ramón Farré; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i la subdelegada del Govern, Inma Manso, han estat al costat de la família en el minut de silenci, convocat per la Paeria. Així mateix, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i els consellers de la Presidència, Francesc Homs, i d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, han tramès el seu condol a l’alcalde.

L’Ajuntament de Lleida ha decretat dos dies dol, en què se suspenen els actes públics i les banderes onegen a mig pal. Els pròxims dies ja s’han previst els primers actes d’homenatge des del món esportiu, entre altres, el d’aquest dimecres, al Camp d’Esports, a la final de la Copa Catalunya entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol. És farà un acte en record del Juanjo i un minut de silenci.


Comentaris

envia el comentari