Catalunya Diari

La Universitat de Lleida estarà en serveis mínims fins al 6 de gener

En funcionament, les biblioteques de Rectorat i Ciències de la Salut
Imatge d'una entrada a la UdL
Imatge d'una entrada a la UdL | LleidaDiari.cat

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seves portes al públic durant setze dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000 euros en energia, 25.000 euros en neteja i 1.500 euros en comunicacions), una quantitat similar a l'assolida durant els mateixos períodes dels anys anteriors, segons informa el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla. La majoria d'edificis suspenen la seva activitat quotidiana entre els dies 22 de desembre i 6 de gener, ambdós inclosos, mantenint un servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, així com la recollida del correu.

  

  

Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener), així com els dies 24, 29, 30 i 31 de desembre. Els serveis mínims s'estableixen pels dies 27 i 28 de desembre; 2, 3, 4 i 5 de gener.

  

  

El Registre General de la UdL no funcionarà els dies de serveis mínims, donat que hi ha en funcionament el registre electrònic. Així mateix, mantenen la seva activitat al campus de Cappont l'edifici CREA i la consergeria de l'Edifici Polivalent; al de Ciències de la Salut, l'estabulari, la Unitat docent de la Facultat de Medicina a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; i al campus d'Agrònoms, l'edifici AB.


Comentaris

envia el comentari