Catalunya Diari

La Universitat de Lleida ofereix prop de 1.300 places per estudiar a l'estranger el curs vinent

Com a novetat, els universitaris de la UdL també podran escollir com a destí a tres universitats de Rússia i una de Corea del Sud

Alumnat de mobilitat que ha rebut la Universitat de Lleida durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2017-2018
Alumnat de mobilitat que ha rebut la Universitat de Lleida durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2017-2018 | UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ofereix un total de 1.281 places per estudiar a l'estranger el pròxim curs acadèmic 2018-2019, mitjançant diferents programes de mobilitat. Concretament, en 45 països d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. Com a novetat, hi ha beques Erasmus per a estudiar a tres universitats de Rússia i a una de Corea del Sud, segons informa la UdL. Del total de places, 965 corresponen al programa Erasmus Estudis, que permet la mobilitat entre els països europeus que formen part del programa Erasmus; i la resta, als programes Mobilitat UdL (312) i al nou programa Erasmus Estudis amb països associats (8, de les quals 4 compartides amb Mobilitat UdL), que en ambdós casos faciliten la mobilitat amb països que no formen part del programa Erasmus). 

La convocatòria s'ha obert aquest dilluns, 27 de novembre, i el termini per presentar les sol·licituds per estudiar a l'estranger s'allarga fins al 15 de desembre. Durant les setmanes prèvies a la convocatòria, la unitat de Relacions Internacionals de la UdL i les diferents facultats i escoles de la universitat lleidatana han dut a terme deu sessions informatives per a l'estudiantat interessat a realitzar estades de formació a l'estranger, a les quals han assistit més de 550 estudiants dels diferents campus, inclòs aquest any per primera vegada el Campus d'Igualada.

Durant aquest curs 2017-18, la unitat Relacions Internacionals preveu que un total de 254 estudiants de la UdL facin una estada en una universitat estrangera. Paral·lelament la Universitat de Lleida rep alumnat d'intercanvi d'altres països. El curs passat, van ser uns 300.


Comentaris

envia el comentari