Catalunya Diari

La Urbana realitza dispositius policials per fer front a l’incivisme a Lleida

L'alcalde assegura que es continuarà treballant per disminuir al màxim les conductes incíviques que es puguin produir

La Guàrdia Urbana realitzarà de forma habitual dispositius policials per fer front a l'incivisme en diversos carrers i places de la ciutat i intensificarà les reunions i trobades amb els representants veïnals i entitats de cada barri amb l'objectiu d'escoltar i atendre d'una manera més pròxima les peticions i demandes de la ciutadania.

En aquest sentit, aquesta matinada ha portat a terme un dispositiu per prevenir l'incivisme al Parc sobre les Vies de Lleida, després de rebre algunes queixes ciutadanes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Han identificat un total de 38 persones

En el decurs del dispositiu els agents locals han identificat un total de 38 persones i han portat a terme les següents actuacions i denúncies:

- Una denúncia per desobediència i manca de respecte

- Tres actes per tinença de substàncies estupefaents

- Nou denúncies de civisme

- Detenció d'una persona per un presumpte delicte contra la salut pública

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït la tasca de la Guàrdia Urbana i ha destacat que "des del cos de policia local es continuarà treballant dia i nit per disminuir al màxim les conductes incíviques que es puguin produir".

Les demandes dels veïns i veïnes

La policia local es reuneix i escolta, de forma habitual, les demandes dels veïns i veïnes, entitats i representants veïnals de cada barri. En aquest sentit, després de rebre diverses queixes sobre excés de velocitat a la Bordeta, ahir es va muntar un control programat de velocitat en dos trams del carrer Pla d'Urgell, on es van controlar un total de 229 vehicles i se'n van denunciar un total de quatre. La velocitat mitjana del primer tram va ser de 29 quilòmetres/hora i, en el segon tram, de 34 quilòmetres/hora.

Cal destacar que un dels vehicles denunciats va passar en diverses ocasions pel carrer Pla d'Urgell i ha estat denunciat per excés de velocitat i conducció temerària.El responsable de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha explicat que la Guàrdia Urbana continuarà vetllant, dia i nit, per fer de Lleida una ciutat més cívica i més segura.


Comentaris

envia el comentari