Catalunya Diari

La Urbana prepara talls de trànsit a Lleida amb motiu de la Pedalada Popular

Es tallaran alguns carrers a partir de les 10.55 hores del matí

Imatge del recorregut de la Pedalada Popular
Imatge del recorregut de la Pedalada Popular | LleidaDiari.cat

Aquest diumenge 23 de setembre tindrà lloc a Lleida la Pedalada Popular, passejada ciclista amb un recorregut que transcorre per carrers cèntrics de la ciutat. Per a dur-la a terme amb seguretat, la Guàrdia Urbana tallarà alguns carrers de Lleida per a protegir els ciclistes i als mateixos conductors.

La Pedalada Popular sortirà de la Rambla Ferran i seguirà el seu recorregut per la plaça Ramon Berenguer IV, Príncep de Viana, Prat de la Riba, Ricard Vinyes, Balmes, Rambla d’Aragó, av. Catalunya, Plaça Espanya, Blondel, Pont vell, av. Garrigues, Camí de Picos, Victoriano Muñoz. Per últim, finalitzarà, de nou a la Rambla Ferran. 

 

Desviaments previstos per a la Pedalada Popular

En aquest sentit, per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut, sobre les 10.55 hores del matí i fins a la finalització de l’esdeveniment, hi ha previstos els següents desviaments:

  

Princep de Viana estarà tallat des de Prat de la Riba

  

Avinguda Blondel des de pl. Espanya

  

L’avinguda de les Garrigues estarà tallada a l’alçada d’Avinguda de València

  

La Rambla de Ferran estarà tallada al transit en sentit Pont Vell

  

Els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de la cursa també seran desviats

D'aquesta manera, des de la Guàrdia Urbana de Lleida es pretén millorar la circulació de la cursa i evitar possibles danys. Així doncs, tots els lleidatans que tinguin previst agafar el seu cotxe per a circular pel centre de la ciutat el pròxim diumenge 23 de setembre al matí, ja saben quins trams estaran tallats i les franges horàries amb restriccions.


Comentaris

envia el comentari