Catalunya Diari

La Urbana programa talls de trànsit amb motiu de la rua de Carnaval a Lleida

A partir de les 18.00 hores de la tarda

Mapa de la rua a Lleida
Mapa de la rua a Lleida | @guardiaurbana

Lleida acull aquest dissabte a partir de les 18.00 hores de la tarda i fins aproximadament les 20.30 hores la seva particular rua de Carnaval. Per a garantir la seguretat vial i de trànsit, la Guàrdia Urbana de Lleida ha dissenyat una sèrie de recomanacions.

  

Itinerari 

Camps Elisis (Inici), Santa Cecília, Av Garrigues, Pça Bores, Pont Vell, Pça Agelet i Garriga, Av Francesc Macià, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, Pça Agelet i Garriga, Pont Vell, Av Garrigues, Santa Cecília, Camps Elisis (fi).

Actuacions prèvies

Es prohibirà l'estacionament de vehicles en tot l'itinerari de la Rua. S'iniciaran les tasques de senyalització del circuit el dijous dia 28 pel que fa al¡ carrer Santa Cecília i el divendres dia 1 per a la resta de l'itinerari. L'objectiu persegueix aconseguir que el circuit quedi lliure de vehicles el dissabte dia 2 a les 12.00 hores.

  

Desviaments previstos

Per a poder garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua en l'itinerari descrit amb anterioritat, hi han previstos els següents desviaments:

  

Sobre les 15.00 hores es tallaran els vials d'accés als Camps Elisis

  

Sobre les 17.00 hores està previst tallar l'Av Garrigues i el Pont Vell

  

Sobre les 17.30 hores està previst iniciar la resta de desviaments que permetin deixar lliures de circulació la totalitat del recorregut de la Rua

Es permetrà circular per l'Eix Pp. Viana – Victorià Muñoz en ambdós sentits. Aquest trànsit no podrà entrar des de la Pça Berenguer cap a l'interior de la Rambla Ferran. Els desviaments de trànsit previstos es mantindran fins que concloguin les tasques de neteja de la calçada i la retirada de les tanques de protecció que es col·locaran, per seguretat del públic, en diferents punts del recorregut de la Rua.

Recomanacions

No es podrà creuar el riu amb el vehicle pel Pont Vell a partir de les 17 hores. Qualsevol dels altres ponts han de permetre el trajecte sense dificultats. Els veïns del Barri de Noguerola, podran entrar i sortir de la zona per l'Av del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Rua, la connexió entre el Barri de Pardinyes i el centre de la ciutat amb vehicle, no es podrà fer per l'Av Segre. S'haurà de realitzar per Comtes d'Urgell i Prat de la Riba.

Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de la Rua també seran desviats. A tal efecte l'empresa d'autobusos urbans informarà degudament de les línies afectades. El pas de la Rua del Carnestoltes per la Plaça Agelet i Garriga alterarà, com cada any, el normal funcionament del pàrking soterrat de la Plaça Sant Joan entre les 18.00 i les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari