Catalunya Diari

La Urbana tallarà dijous el carrer La Parra de Lleida per obres

El pas quedarà interromput a partir de les 8.00, tot i que es podrà accedir al pàrquing i es garantirà el pas dels vehicles d'emergència i de serveis dels jutjats

Mapa de Lleida
Imatge dels talls a Lleida | LleidaDiari.cat

El carrer La Parra quedarà tallat al trànsit aquest dijous, amb motiu de les obres de remodelació del carrer Botera, que fan necessari instal·lar una grua en aquest punt. El tall s'iniciarà a les 8.00 hores del matí i està previst que el carrer pugui tornar a obrir-se entre les sis i les vuit de la tarda, aproximadament.

Es podrà accedir normalment a l'aparcament situat en aquest carrer, que tindrà sortida per la part de dalt de l'edifici, cap a la Ronda de la Seu Vella. Per accessos de vehicles d'emergències i necessitats de servei dels jutjats, caldrà entrar en sentit contrari des del carrer Sant Andreu/Plaça del Seminari, extremant les precaucions.

Es recomana que les persones amb discapacitat i altres col·lectius amb problemes de mobilitat facin anar itineraris alternatius, emprant els ascensors de la Plaça Sant Joan i de la Seu Vella. La instal·lació de la grua en aquest punt és necessària per a poder col·locar uns gabions prefabricats en el solar que s'està enjardinant com a espai públic al carrer Botera, coincidint amb les obres de millora de l'accés a aquesta zona contigua a l'Eix Comercial.

Inicien les obres de remodelació de la plaça Ramon Berenguer IV

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres de remodelació de la plaça Ramon Berenguer IV, just davant l'estació de trens, amb el trasplantament de dos grans castanyers, que permetrà eixamplar el carrer Príncep de Viana en aquest punt i reorganitzar el trànsit. El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimarts aquestes tasques i ha destacat la seva importància com a inici del projecte per transformar tot aquest sector i potenciar la Rambla Ferran.

«És una actuació absolutament transcendental perquè apunta la vocació que tenim de donar continuïtat a la Rambla fins a l'estació i perquè iniciem els processos de pacificació de la mateixa Rambla. La vocació és que Príncep de Viana sigui una gran via que es converteixi en una de les artèries principals d'ordenació del trànsit, però també com a columna que ha de lligar el centre de la ciutat amb els barris del marge esquerre: Cappont, Bordeta i Magraners», ha afirmat l'alcalde, que ha estat acompanyat a la visita pel regidor d'Hàbitat Rural i Sostenibilitat, Joan Queralt.


Comentaris

envia el comentari