Catalunya Diari

La Urbana tallarà el transit diumenge a Lleida per la Pujada a la Seu Vella

Es recomana als conductors que evitin sortir de la ciutat pel pont de Pardinyes i evitin entrar a la ciutat pel pont de Victoriano Muñoz

Imatge del plànol de la cursa | LleidaDiari.cat

Lleida celebra aquest diumenge 15 de desembre la XXXIX Pujada a la Seu Vella i la quarta edició de la Caminada amb el mateix nom.

La caminada es preveu que s'iniciarà a les 9.00 hores, i la Cursa atlètica a les 11.30 hores., i sortiran de la plaça de la Sardana, a la Seu Vella. Amb motiu de la cursa Pujada a la Seu Vella es faran diversos talls i desviaments del trànsit per protegir el pas dels corredors i es recomana als conductors que evitin sortir de la ciutat pel pont de Pardinyes i evitin entrar a la ciutat pel pont de Victoriano Muñoz (Príncep de Viana).

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Desviaments previstos

Hi ha previstos els següents desviaments

1. Pel que respecta a la caminada, solament es realitzaran talls puntuals durant el recorregut que gairebé no afectaran el trànsit.

2. Pel que fa a la cursa, al voltant de les 11.15 hores es tallarà el transit a l'Avinguda Príncep de Viana, des de Prat de la Riba fins a la Plaça Berenguer IV i es mantindrà tallat fins que hagin passat tots els participants.

3. Posteriorment es desviarà el trànsit del Pont de Pardinyes. Tots els vehicles que circulin per Baró de Maials es desviaran cap a l'Av Tortosa i Av del Segre. Es mantindrà la circulació en sentit interior ciutat amb talls puntuals mentre passin els participants.

4. Per últim l'Av de Madrid entre el Pont Vell i la Plaça Espanya es tallarà a la circulació mentre duri el pas de corredors.

  

Recomanacions

-Evitar sortir de la ciutat pel pont de Pardinyes mentre duri la cursa

-Evitar entrar a la ciutat pel pont de Victorià Muñoz mentre duri la cursa

-Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari esmentat també seran desviats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari