USPAC es concentrarà davant de la comissaria dels Mossos de Lleida per rebutjar un canvi d'horari a partir de febrer

El sindicat policial rebutja la «imposició» que obligarà els agents de la Regió Policial de Ponent a avançar una hora l'inici dels respectius torns de treball
Instal·laran una urna per demanar que els agents votin el canvi d'horari | LleidaDiari.cat

El sindicat dels Mossos USPAC ha convocat per aquest dimarts una concentració davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida per tal de denunciar «el despotisme i maltractament per part dels caps regionals» per «la imposició» del canvi d'horari que està previst que entri en vigor a partir de l'1 de febrer i que obligarà els agents de la Regió Policial de Ponent a començar una hora abans que fins ara els respectius torns de treball (que seran de 6 a 14.30 hores, de 14 a les 22.30 hores i de les 22 a les 6.30 hores). Des d'USPAC fan una crida al diàleg i a la negociació i reclamen als caps de la RP de Ponent «que siguin valents i, en lloc d'imposar amagats des d'un despatx, donin la cara davant del col·lectiu». 

A la vegada, el sindicat dels Mossos instal·larà aquest dimarts una urna a la comissaria de Lleida perquè tots els agents puguin pronunciar-se sobre si volen canviar l'horari o si prefereixen mantenir el mateix que tenen des de fa vint anys. A la resta de comissaries de Ponent, USPAC durà a terme una recollida de signatures en el mateix sentit.
El sindicat dels Mossos ha expressat el seu «malestar davant el tracte rebut» i per la forma en què «es prenen certes decisions les quals afecten la vida diària i privada dels agents que treballen a torns, caps de setmana, festius i vigílies».

 

Des d'USPAC han explicat que des dels responsables policials de la RP de Ponent justifiquen l'entrada en vigor del nou horari a partir de febrer per una qüestió «operativa» i, en aquest sentit, lamenten que «els doni igual la conciliació familiar o els diferents problemes familiars que això en pugui derivar als mossos». Des d'USPAC han explicat que la concentració d'aquest dimarts «està autoritzada» i asseguren que «serà reivindicativa i servirà per traslladar als caps la indignació dels mossos amb el tracte rebut».Comentaris

envia el comentari