Catalunya Diari

Un vedell descontrolat obliga a tallar uns minuts l'A-2, al seu pas per Lleida

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'abatre l'animal que se suposa que hauria fugit d'un escorxador proper

Un vedell descontrolat ha obligat a aturar el trànsit de l'autovia A-2 a Alcoletge aquest dilluns al matí durant 20 minuts. L'animal ha aparegut a la via en direcció Saragossa i s'ha posat a caminar en sentit contrari als vehicles de forma agressiva fins al punt que ha arribat a impactar lateralment amb un vehicle sense ocasionar danys personals.

 

Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc pels volts de les dotze del migdia i han desviat el trànsit per la LL-11. En comprovar que l'animal estava descontrolat els mateixos agents l'han abatut i l'han desplaçat fins a la mitjana per poder restablir el trànsit. Se suposa que l'animal hauria aconseguit fugir d'un escorxador proper que està situat a la mateixa localitat d'Alcoletge i que s'hauria introduït a l'autovia. 

 

Finalment, cal recordar que fa uns dies un ase va entrar per la N-II a Lleida i es va passejar pel Passeig de Ronda provocant la sorpresa entre els ciutadans. En aquest cas, tampoc es van haver de lamentar cap tipus de danys.Comentaris

envia el comentari