Catalunya Diari

Un vehicle de Protecció Civil recorre Lleida recordant les mesures anticovid

Sortirà cada tarda a partir de les sis i visitarà els punts de màxima afluència a la ciutat

La Paeria intensifica els missatges adreçats a la població per recordar les mesures per contenir el virus de la Covid-19 davant l'actual situació epidemiològica a Lleida. Des d'aquesta tarda, un dels vehicles de Protecció Civil recorre diversos punts de la ciutat on s'han detectat més aglomeracions de gent difonent un missatge gravat amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per contenir l'expansió del virus: mantenir la distància de seguretat, dur sempre la mascareta, evitar les aglomeracions i prioritzar les activitats a l'aire lliure.

El vehicle de Protecció Civil sortirà cada tarda a partir de les sis i s'adreçarà sobretot a zones de màxima afluència de la ciutat, com per exemple la canalització del riu o l'avinguda Pearson, tot recorrent els diferents barris de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un vehicle de policia amb un avís sobre la mobilitat restringida a Catalunya
Un vehicle de Protecció Civil municipal recorre la ciutat emetent un missatge recordatori sobre les mesures bàsiques de prevenció de la COVID-19 | Cedida

Aquesta iniciativa se suma a les diferents accions de difusió que ha dut a terme la Paeria per donar suport a les campanyes de prevenció de Salut per conscienciar la ciutadania de les mesures que cal seguir per contenir la Covid-19 i preservar la salut del conjunt de la ciutadania. Des de l'inici de la pandèmia l'Ajuntament de Lleida ha repartit mascaretes entre els col·lectius més vulnerables, en el moment en què va ser obligatori voluntaris/es de protecció civil en van repartir a diferents punts de la ciutat com l'estació d'autobusos o l'estació de trens, i tant la Guàrdia Urbana com els agents cívics vetllen cada dia pel compliment de les normes tant al carrer com en espais específics, com ara els mercats.

L'Ajuntament de Lleida també ha realitzat una campanya intensa a les xarxes socials

L'Ajuntament de Lleida també ha realitzat una campanya intensa a les xarxes socials de suport a les mesures de salut i animant la ciutadania a seguir les normes. Amb el missatge que es comença a difondre aquest vespre i que es mantindrà durant les setmanes vinents «la Paeria vol apropar-se a les persones en els llocs on s'han detectat majors concentracions de gent, en tractar-se d'amplis espais públics o gràcies a les bones temperatures, i contribuir a recordar unes mesures que són la millor garantia per frenar l'expansió del virus», ha explicat la tinent d'alcalde i regidora de Salut Montse Pifarré.

«Des de l'Ajuntament de Lleida volem sumar, ser un actiu més en la lluita contra un virus que ens implica a tots i totes i que només vencerem des del civisme, el compromís de la societat i la vacunació massiva. Una immensa majoria de la població està actuant amb responsabilitat i pensant en la comunitat. Ens cal mantenir aquesta actitud» «L'acció que comencem avui ens recorda que és compatible la lluita contra el virus amb la vida a la ciutat. Podem i hem de gaudir de la ciutat i dels espais públics, però amb prevenció i mesura». Al vehicle de Protecció Civil s'hi sumarà aviat un de Creu Roja també habilitat amb altaveus per difondre el mateix missatge.


Comentaris

envia el comentari