Catalunya Diari

La Seu Vella apareix en un vídeo promocional del Barça al Japó

També apareixen altres monuments catalans com el teatre romà de Tarragona, la muntanya de Montserrat o Cadaqués

La Seu Vella està fent la volta al món o, com a mínim, al Japó. I això és gràcies a la campanya promocional que ha llençat el FC Barcelona en aquest país asiàtic, que s'acompanya del hashtag #LegendaryBarçaFans, i que pretén promocionar el turisme per Catalunya a través de la imatge del club i dels seus jugadors més populars.

Tal com es pot veure al vídeo, la Seu Vella apareix en un primer moment junt amb altres emblemàtics monuments de Catalunya com la Sagrada Família. Tanmateix, a mesura que avança el vídeo inspirat en els dibuixos manga, es pot veure perfectament com el jugador Luis Suárez 'aterra' a la Seu Vella, així com altres ho fan en espais com el teatre romà de Tarragona, la muntanya de Montserrat o Cadaqués.

Aquesta campanya, a més a més, anima als seguidors a aconseguir una sèrie de reptes com fer una coreografia o cantar un karaoke, per tal de guanyar unes entrades per a veure un partit del Barça. El vídeo no ha trigat a fer-se córrer per les xarxes socials i tothom celebra que un club internacional com el FC Barcelona doni suport al turisme català d'aquesta forma tan original i creativa.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari