Catalunya Diari

La Seu Vella reobre les portes amb visites gratuïtes fins al 28 de juny

Serà necessari seguir una sèrie de mesures de seguretat i higiene com portar mascareta i respectar la distància mínima

El Turó de la Seu Vella de Lleida tornarà a obrir les portes al públic el pròxim dissabte 13 de juny després d'estar diversos mesos tancat a causa de la crisi del coronavirus.

Segons han informat a través de les xarxes socials, les visites seran gratuïtes fins al pròxim 28 de juny i els horaris seran de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores. Els diumenges i festius serà de 10.00 a 15.00 hores. Per a poder visitar el monument serà necessari seguir una sèrie de mesures de seguretat i higiene com: portar mascareta, respectar la distància mínima de dos metres, desinfectar-se les mans amb una solució hidroalcohòlica a recepció i limitar l'aforament establert en cada fase de l'estat d'alarma.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Prohibit tocar objectes, vitrines i altres superfícies

Paral·lelament, també estarà prohibit tocar objectes, vitrines i altres superfícies, l'ús de l'ascensor queda limitat a persones amb dificultats de mobilitat i s'ha limitat l'accés als lavabos. Finalment, a banda de tancar l'ascensor de l'Eix, la visita als monuments serà individual o en grups de convivència, ja que queden suspeses, de moment, les visites guiades per a grups.


Comentaris

envia el comentari