Catalunya Diari

La Seu Vella serà de nou l'escenari per celebrar la 5a edició del «Posa't la gorra!»

El tema d'enguany són els pirates que lluiten contra les adversitats

La campanya «Posa't la Gorra!» arriba a la seva 5a edició i enguany es dedica al món pirata. El dia de la festa serà diumenge, 18 de febrer a la Seu Vella de Lleida, de 10.00 a 14.00 hores i el disseny de la gorra enguany ens l'ha fet DESIGUAL, una marca tèxtil internacional molt coneguda pels seus dissenys colorits. Enguany el lema és «Vine a la festa que ens fa iguals» i el fil conductor, el XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata. La gorra, símbol constant del missatge de l'entitat, seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats.

  

  

Aquesta campanya ja és un referent per a la ciutadania i la festa és un esdeveniment ineludible a l'agenda lleidatana. Afanoc vol aconseguir que l'assistència el dia de la festa sigui tot un èxit i tingui el màxim ressò, d'aquesta manera podem donar a conèixer la realitat del càncer infantil en un acte de caràcter lúdic i familiar. L'acte central de la festa és la lectura del manifest a càrrec de dos infants afectats. Serà a les 12.45 hores a l'escenari principal ubicat a l'exterior, concretament al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida.

Serà el moment en què les autoritats acompanyaran als dos infants a l'escenari. Amb aquesta campanya es recapten fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa acullen de manera gratuïta les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

Cartell del Posa't la Gorra!
Cartell del Posa't la Gorra! | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari