Catalunya Diari

La Seu Vella torna a tenir servei de bar

La concessió s'ha adjudicat de manera directa a l'empresa Aradi Capital per una durada de 6 mesos prorrogables a 12 més

La Seu Vella de Lleida podrà tornar a comptar amb servei de bar. Els nous concessionaris de l'establiment d'hostaleria i servei de bar del Turó de la Seu Vella, l'empresa Aradi Capital, preveu obrir les seves portes cap a finals de la pròxima setmana i a més a més, es comptarà amb nous llocs de treball, contractant així a 10 persones.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'Ajuntament de Lleida ha adjudicat de manera directa el servei després que es renunciés l'única proposta que es va presentar al procés de concurrència pública per a l'adjudicació.

Així doncs, el nou procediment ha permès agilitzar el procés per tal que, ara a l'estiu, ja es pugui donar servei de bar i terrassa a la Seu Vella, tal i com ja es feia anteriorment.

Imatge de la Seu Vella de Lleida
TLa concessió s'ha adjudicat de manera directa a l'empresa Aradi Capital per una durada de 6 mesos prorrogables a 12 més | LleidaDiari.cat

Període de 6 mesos prorrogables

Aquesta adjudicació directa es realitza amb totes les mateixes condicions de la licitació que va quedar deserta, una cessió a precari per a l'explotació de bar pel període de 6 mesos, i prorrogables fins a 12 mesos més, és a dir, en total, 18, i amb un preu de 4.500 euros al semestre.
 

L'objecte del contracte és la cessió, a precari, de l'ús privatiu d'aquest espai, de 400 m2, per a la seva explotació com a establiment d'hostaleria i/o servei de bar. El servei que s'ofereix s'adaptarà als horaris de visita i de les activitats que es duguin a terme al Turó de la Seu Vella, així com també es seguiran totes les mesures de protecció i prevenció davant la situació de la pandèmia.
 

La cessió s'ha de realitzar a precari -i, per tant, ha de tenir una durada limitada- perquè s'està tramitant l'expedient patrimonial per formalitzar el traspàs de la titularitat d'aquest espai, propietat del Bisbat de Lleida, a l'Ajuntament de Lleida.
 

Una vegada es completi aquest procés, l'Ajuntament, quan ja sigui titular de l'espai, convocarà una nova licitació per al servei, que podrà tenir una durada de diversos anys, no només un any i mig, i per tant, els interessats en l'oferta podran afrontar-hi una major inversió per a l'explotació.


Comentaris

envia el comentari