Catalunya Diari

La Seu Vella es vesteix de gala per la XIII edició dels Premis Ap! Lleida

Durant la vetllada s'han entregat 10 guardons a dones destacades, una empresa, una fundació i un equip de futbol

Imatge de totes les premiades
Imatge de totes les premiades | LleidaDiari.cat

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de la demarcació de Lleida, ha celebrat aquest divendres al vespre la XIII edició dels Premis Ap! Lleida. Una gala emotiva i molt especial que ha tingut com a escenari la Seu Vella.

Durant la vetllada s'han entregat deu guardons a dones destacades, una empresa, una fundació i un equip de futbol. 

 

Les premiades

Les persones premiades han estat: Gemma Arnillas, millor empresària agroalimentària; Cristina Forcada, millor empresària de comerç o restauració; Montse Pujol, directiva de l'any; Sabina Pedrós, periodista que ha contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; l'equip femení de l'AEM, com a millor equip; Mireia Serra (Lily Brick), com a millor activitat artística o cultural més representativa; Gemma Prenafeta, emprenedora jove; Marina Barranco, estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; i Maylos Rodrigo, per la seva trajectòria i recerca investigadora.

Cal destacar també el reconeixement a Plusfresc, com a empresa destacada per la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral i conciliació familiar i personal; i a Exquisitarium, impulsat per Sonia Plana, com a empresa destacada per la seva planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació.

Paquita Campanya i Fundació Jericó, premis especials

Els guardons especials han estat per a Paquita Campanya, com a dona emblemàtica i extraordinària, per la seva empremta personal i professional a Lleida; i per la Fundació Jericó, entitat del tercer sector destacada per la seva tasca per la inclusió i la cohesió social, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables de la societat.

La presidenta de l'entitat, Laia Rogel, que s'estrena enguany al càrrec, ha volgut emfatitzar durant el seu parlament els objectius de l'entitat: «Tenim clar que volem posicionar cada vegada més Ap! Lleida com una associació dinàmica, que aposta per la innovació, l'emprenedoria, la transversalitat i la generació d'oportunitats a través de l'empoderament de les nostres sòcies».

Una escultura-joia creada per la joiera lleidatana Elisenda Santacreu

Totes les premiades han rebut una escultura-joia, creació de la joiera lleidatana Elisenda Santacreu. Un guardó, diferent i especial per a cada categoria, que compta amb una pedra preciosa, que la premiada pot extreure i dur-la posada per sentir més a prop dels valors que dia rere dia transmeten totes les sòcies d'Ap! Lleida.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari