Catalunya Diari

Vendre fum a Rambla de Ferran

Vendre fum a Rambla de Ferran| Els Amics de la Lletja

 Sembla que a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ni la situació econòmica actual ni els canvis de polítiques pressupostàries -que s'han generalitzat en forma de retallades- en els temps que corren hagin fet variar la seva dèria per fer obres per tota la ciutat malgrat no tenir un euro a la caixa.
 
Tal com vanagloriar-se d'haver augmentat el nombre de places a les escoles bressol en els darrers anys per descobrir més tard que les taxes que hauran de pagar els pares pugen de la nit al dia un 50%, Ros recupera ara el projecte estrella que ja va insinuar en la seva darrera campanya a les municipals: la remodelació de la Rambla de Ferran.
 
Amb la col·lecció d'eufemismes amb que l'alcalde ens té acostumats, com "dinamitzar", "desenvolupar un nou disseny urbanístic" o fer un "projecte de recuperació", el que vol fer Ros realment és gastar-se 2 milions d'euros en aixecar el paviment de la Rambla de Ferran i col·lapsar el trànsit amb el mateix èxit amb que ja ho va fer quan es va inventar la nova plaça Ricard Vinyes o la rotonda de Passeig de Ronda amb la N-IIa. Tot sigui per compartir la suposada inquietud dels veïns per revitalitzar la zona.
 
Resulta que no hi ha diners perquè el govern de la Generalitat i el central no paguen allò que deuen, i per això la guàrdia urbana es dedica a fer controls per tot Lleida, per veure si recapten alguna cosa més amb les seves multes. Mentrestant l'Ajuntament es dedica a fer estudis de mobilitat, convocar un concurs d'idees -que de concurs no en té res, perquè el que s'acabi fent a la Rambla ja se sap qui ho farà i quant s'endurà de l'erari públic per fer-ho- i fer veure que ja s'han començat unes obres que, avui en dia, no són prioritàries. Aquests diners podrien servir per finançar part de l'increment de taxes que l'Ajuntament vol aplicar, i que sí que beneficiarien als ciutadans de Lleida, però, és clar, fa dies que l'alcalde no inaugura res. Ja en deu tenir ganes.
 
Els Amics de la Lletja


Comentaris

envia el comentari