Catalunya Diari

Veus.kat presenta 'Music is life' a l'Auditori Municipal Enric Granados

L'actuació comptarà amb la presència d'artistes com Joan Rovira

Imatge d'una actuació del cor Veus.kat | LleidaDiari.cat

Veus.kat presenta aquest dissabte la seva última proposta 'Music is life' a l'Auditori Municipal Enric Granados. El concert ofereix un nou recull de música gòspel i temes contemporanis, amb un caràcter i una personalitat propis i originals, que caracteritzen el cor. Les posades en escena i els arranjaments musicals de Veus.kat s'allunyen de les convencions clàssiques corals, amb una intensitat i un sentiment que captiven el públic, barrejant ritme, emoció, espiritualitat i alegria de viure. 

El concert comptarà amb la col·laboració de Joan Rovira, artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular, que interpretarà alguns dels seus temes. Després de la seva època de música de carrer, Joan Rovira sorprèn amb el seu disc debut Peix Sense Espina (Satélite K) i amb un gran directe. Amb més de 18.000 seguidors a Facebook és autor de cançons com Germans de llengua, Lo meu riu o Nit de Nadal. La Dansa Estudi compta amb més de 30 anys d'experiència com a escola de dansa, amb l'objectiu de donar les bases d'un ensenyament digen, eficient i de qualitat.

Veus.Kat és el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida, constituït com a formació resident de l'Auditori Enric Granados de Lleida. S'ha consolidat com un grup coral de referència a les terres de Ponent, amb més de 50 cantaires i músics. Les principals característiques de Veus.kat són els arranjaments musicals propis per adaptar el repertori a les seves qualitats, així com la traducció dels texts al català, apostant clarament pel territori i per potenciar la nostra cultura arreu. El preu de les entrades tenen un cost de 10 €. Es poden adquirir a la taquilla de l'Auditori, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores, dues hores abans del concert i al lloc web www.auditorienricgranados.cat.


Comentaris

envia el comentari