Catalunya Diari

El vi lleidatà Gra de Sorra entrega 7.500 euros a Afanoc

Per aquest projecte, també compta amb altres col·laboradors que han aportat diferents elements

Imatge de l'entrega dels diners | LleidaDiari.cat

El vi solidari Gra de Sorra 2017 ha permès recaptar, durant el primer any 2019, un total de 7.500 euros destinats a Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l'Associació de Nens amb Càncer de Catalunya.

La iniciativa va néixer de l'Associació Vi, Cultura i Solidaritat (Vicuso) constituïda pels cellers Lagravera, Mas Blanch i Jové i Terrer de Pallars, Casa Badio i Como Pomona, que van embotellar un miler d'ampolles per donar-les a Afanoc Lleida.

La campanya continua en marxa

La campanya continua en marxa i per aquestes festes el vi es pot adquirir a la delegació de l'AFANOC LLEIDA (Quatre Pilans 7), a la botiga Vinicia (Humbert Torres 19) i als cellers participants en la iniciativa. Gra de Sorra 2017 és fruit d'un cupatge de les varietats de raïm Garnatxa de Lagravera (DO Costers del Segre – Subzona Segrià), Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové (DO Costers del Segre – Subzona Garrigues) i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars (DO Costers del Segre – Subzona Pallars).

Per aquest projecte, també compta amb altres col·laboradors que han aportat diferents elements com són DS Smith (caixes), Manuel Serra (taps de suro), Ramondin (càpsules), ED Natura Establiments Domingo (ampolles), Gráficas Varias (etiquetes), Jordi Vidal de l'Espurna (dinar presentació de cupatge) o Associació Tastavins de Juneda (tast solidari).

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari