Catalunya Diari

Vianalitzen de nou tres carrers aquest cap de setmana a Lleida

La iniciativa pretén ampliar per als vianants l'espai a les voreres i que els establiments de restauració puguin instal·lar terrasses

Imatge d'arxiu d'un tall de trànsit
La Paeria vianalitza tres carrers aquest cap de setmana | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, vianalitzarà tres vies aquest cap de setmana del 19 i 20 de desembre.

Ho farà al carrer Teuleries; el carrer Bonaire, entre els c/ Llitera i Sant Martí (el tram entre Balmes i Llitera estarà obert en sentit contrari a l'habitual i amb accés prohibit des de Balmes) i a l'avinguda de Doctora Castells, des de Riu Ebre fins a Estudi General, només el costat de carrer amb sentit Estudi General. Els talls de carrers es faran de les 12 h del dissabte, dia 12, a les 22 h del diumenge, dia 13.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La iniciativa pretén ampliar per als vianants l'espai a les voreres

La iniciativa pretén ampliar per als vianants l'espai a les voreres i que els establiments de restauració puguin instal·lar a la calçada vetlladors i terrasses, aplicant les distàncies corresponents i les mesures sanitàries per la Covid-19.

La voluntat és convertir aquestes vies en zones d'ús per a la ciutadania que va a peu, en bicicleta o en vehicles de mobilitat personal i adaptar també l'espai perquè s'hi puguin ubicar terrasses, respectant les mesures de seguretat pel que fa a la distància necessària entre les taules i les persones usuàries. La vianalització es fa per a una major pacificació del trànsit i conscienciació ciutadana sobre una mobilitat més sostenible.


Comentaris

envia el comentari