Catalunya Diari

Vint detinguts a Lleida en una operació contra una banda de lladres

Vint detinguts a Lleida en una operació contra una banda de lladres| Text i fotografies: EP

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres al matí a Lleida a una vintena de persones, set d'elles menors d'edat, en una operació policial contra una banda juvenil de delinqüents especialitzada en robatoris amb violència i furts.

Es tracta d'un grup de joves que actuava de nit de forma organitza sota el sobrenom de 'Lobos Callejeros y mafia k1', segons ha informat la policia catalana, qui ha realitza registres simultanis en dotze vivendes de la capital del Segrià. Concretament, al carrer del Nord, Carme, Alcalde Porqueres i Sant Ruf.
 
En una de les quatre vivendes registrades al carrer del Nord, la policia ha trobat, entre d'altres objectes, al menys sis bicicletes.
 
El director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha explicat que als detinguts se'ls acusa de 35 delictes i que aquests "imiten comportaments de bandes desarticulades fa uns anys a Barcelona". Així mateix, ha afegit que el grup "té una estructura jerarquitzada i utilitza terminologia delictiva en el nom de l'organització: 'Lobos Callejeros y Mafia k1'".
 
La investigació, que es troba sota secret de sumari, la gestiona la divisió criminal per delictes contra el patrimoni. Per a l'operació, que s'ha iniciat aquest dimecres a les 06.30 hores, s'han desplaçat de Barcelona a Lleida un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari