Catalunya Diari

Vodafone informa que cobrarà 2,5 euros per gestions de línia per telèfon

Entre les coses que cobrarà l'operador hi ha: conèixer informació relativa al consum, gestionar el contestador o restringir trucades de la targeta SIM

Logotipo de Vodafone. | ADSLZone

Des d'ara, Vodafone pretén cobrar per l'ús de determinats serveis realitzats per telèfon. La seva intenció és incentivar l'ús d'internet com a forma de gestió habitual de les línies dels seus clients i amb aquesta finalitat s'ha proposat cobrar un suplement de 2,5 euros per gestions realitzades per via telefònica. A la llista de coses que rebran aquesta penalització es troben:

-Consultar la informació de consum relativa tant a trucades com a dades mòbils

-Restringir trucades de targetes SIM per determinats números de telèfon, així com els denominats Premium.

-Canviar el format del contestador automàtic

  

Un dels establiments físics de la companyia | Vodafone | Vodafone

Per evitar malentesos, la companyia ha ordenat a les seves teleoperadores que informin de la nova normativa als seus clients i s'encarreguin que aquests la comprenen i estan d'acord al moment de realitzar les seves operacions telefòniques. A més, els teleoperadors han d'explicar que les operacions amb sobrecost poden realitzar-se de forma gratuïta a través de l'aplicació La meva Vodafone, o mitjançant la seva pàgina web, i resoldre qualsevol dubte que els clients tinguin sobre aquest tema. Molts dels usuaris han criticat la potencial estratagema econòmica darrere d'aquestes noves mesures: acostumant a la clientela a operar per internet, poden suprimir-se costos de llocs de treball dels serveis d'atenció telefònica, i això comportaria beneficis molt alts per l'empresa. No obstant això, Vodafone s'ha pronunciat sobre aquest tema, emfatitzant que el que busca no és aquest benefici, sinó més aviat acostumar els usuaris a les possibilitats que ofereix internet i alliberar els teleoperadors per tenir-los més disponibles per 'operacions més importants per al client'.


Comentaris

envia el comentari