Catalunya Diari

Tens problemes per a formalitzar la preinscripció de les escoles bressol? A Lleida t'ajuden!

La regidoria d’Educació ha organitzat un taller al Centre Cívic del Centre Històric on voluntaris i voluntàries de la xarxa fan l’acompanyament a les famílies

Imatge d'unes persones en uns ordinadors
Membres de la Xarxa Solidària de Lleida donen suport a les famílies en la preinscripció escolar telemàtica | LleidaDiari.cat

Membres de la Xarxa Solidària de Lleida de la FAV donen suport a les famílies en la preinscripció escolar telemàtica. Es tracta d'una iniciativa de l'Oficina Municipal d'Escolarització de la regidoria d'Educació, Drets Civils, Cooperació i Feminismes que té com a objectiu lluitar contra l'escletxa digital i guiar les famílies que ho necessitin en el compliment de les sol·licituds i lliurament de documentació necessàries en el marc dels processos de preinscripció escolar.

Aquest és el segon any en què el procés de matriculació als estudis d'infantil, primària i secundària es realitza íntegrament per via telemàtica. Una trentena de famílies han gaudit d'aquest acompanyament, que consisteix en un guiatge en tots els passos necessaris per completar la matriculació de nens i nenes en els diferents nivells educatius.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es posarà en marxa de nou quan comenci el procés de preinscripció i matriculació a les Escoles Bressol

Aquest taller d'acompanyament a famílies es posarà en marxa de nou quan comenci el procés de preinscripció i matriculació a les Escoles Bressol. La Xarxa Solidària de Lleida, que va néixer impulsada per l'Ajuntament de Lleida en plena pandèmia de la Covid-19, depèn ara de la FAV i manté l'objectiu d'unificar i fomentar el voluntariat.


Comentaris

envia el comentari