Catalunya Diari

VOX penja una enorme bandera d'Espanya a la Seu Vella de Lleida

Ortega Smith, que va passejar per l'Eix Comercial, va ser força crític amb aquells partits que donen suport a la fractura d'Espanya

La Seu Vella de Lleida va lluir aquest passat dissabte dia 7 de desembre una enorme pancarta a favor de la unitat d'Espanya col·locada per simpatitzants de VOX. 

El secretari general del partit d'ultradreta, Javier Ortega Smith, va acudir aquest dia a Lleida per tal de veure's amb els militants a la capital del Segrià i recordar la necessitat de valorar i conservar la constitució.

Va exigir la unitat d'Espanya des de Lleida

Durant la seva visita, Ortega Smith va ser força crític amb aquells partits que donen suport a la fractura d'Espanya i va demanar als ciutadans que lluitin perquè aquesta es conservi. Un dels líders de VOX va aprofitar la seva visita a la capital del Segrià per passejar per l'Eix Comercial acompanyat de desenes de persones que celebraven la seva presència i que, fins i tot, li demanaven fer-se fotos amb ell.

Ara bé, un dels aspectes més destacats de la seva visita va ser el desplegament de la pancarta a la Seu Vella que, sens dubte, va crear opinions de tota mena i va deixar una imatge del monument poc habitual.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari