Catalunya Diari

El web 'Heroi sense capa' destina el 5% de les seves vendes a l’IRBLleida

L’emprenedora Berta López impulsa aquesta iniciativa

Imatge de Berta López

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) està rebent el suport de moltes iniciatives per recaptar fons per a la recerca sobre la COVID-19.

Una de les darreres accions és la proposta de l'emprenedora Berta López, que destinarà el 5% de les vendes de la pàgina www.heroesincapashop.com a la recerca biomèdica sobre el coronavirus a Lleida.

Suport i reconeixement als professionals que treballen per a l'erradicació de la Covid-19

'Heroi sense capa' és un projecte que té com a finalitat donar suport i reconeixement als professionals que treballen per a l'erradicació de la Covid-19 i destina part dels seus beneficis a la donació per a aquesta recerca. Al web s'hi poden trobar productes com ara samarretes i dessuadores per a infants, dones i homes. Els productes han estat dissenyats, en català i castellà, de manera exclusiva per a la iniciativa.

Berta López, natural de l'Esquirol (Osona), es dedica professionalment a l'edició de vídeo en una empresa referent al sector esportiu. Compagina el món professional amb el grau de Ciències de l'Activitat Física i Esport, i amb l'emprenedoria. Ha decidit impulsar aquesta iniciativa des del confinament a l'exterior, per intentar arribar lluny i crear un sentiment de comunitat i suport en aquesta nova situació que tots vivim. «Sortir als balcons a les 8 del vespre a aplaudir i veure com estem tots units tenia un gran valor simbòlic, volia transmetre humilment la força que aquest moment es mereixia, amb un senzill eslògan en alguna cosa que tots portéssim a sobre per poder transmetre-ho les poques estones que sortim al carrer», ha explicat l'emprenedora. També l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), centre de recerca públic situat a Badalona (Barcelonès), rebrà un 5 % de les vendes de la pàgina web.

L'IRBLleida pertany a la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya

L'IRBLleida pertany a la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (I-CERCA), que s'organitza segons un model de bon govern i de funcionament que permet assegurar l'eficiència, la flexibilitat de gestió, la captació i promoció del talent, la planificació estratègica i la capacitat executiva dels centres de recerca de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari