Catalunya Diari

Lleida podrà tenir xarxa wifi gratuïta en espais públics

L’Ajuntament de Lleida és un dels 100 municipis catalans que ha aconseguit l’ajut europeu

Imatge d'arxiu | rawpixel.com

La Comissió Europea ha atorgat a Lleida un dels que permetrà comptar amb xarxa wifi pública i gratuïta en espais públics, parcs, museus... i llocs d'interès públic. Lleida és un dels 100 municipis catalans que comptarà amb aquest , valorat en 15.000 euros.

En total, la comissió europea destina 51 milions d'euros a aquesta convocatòria, que promou l'accés gratuït a la ciutadania. La Comissió Europea ha publicat avui la llista dels 3.400 municipis europeus que rebran el '' .

 

Les ciutats han hagut de superar l'avaluació de la

Per aconseguir aquest reconeixement, les ciutats han hagut de superar l'avaluació de la (), l'agència executiva de la Comissió encarregada d'implementar el programa . Per mitjà d'aquest programa europeu la ciutat de Lleida podrà estendre l'accés wifi gratuït per la ciutadania en espais públics, aquest programa europeu cobertura legal a poder oferir aquest servei.

En l'actualitat, la Paeria ofereix accés wifi gratuït dins de les instal·lacions municipals i als punts de lectura dels centres cívics. El foment de les noves tecnologies forma part del compromís de l'Ajuntament de Lleida en el marc del Pacte Social per la Ciutadania de fomentar les zones d'accés lliure a Wifi en els espais públics de la ciutat. 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari