Catalunya Diari

La Xarxa Municipal de Ludoteques de Lleida celebra el Dia Internacional del Joc

Ha preparat el Lleida Juga Virtual com a alternativa a la festa del joc, que s'ha suspès per la crisi sanitària de la Covid-19

Cartell de l'esdeveniment
La Xarxa Municipal de Ludoteques celebra el Dia Internacional del Joc | LleidaDiari.cat

La Xarxa Municipal de Ludoteques commemora aquest dijous dia 28, el Dia Internacional del Joc amb el LleidaJuga Virtual, una alternativa perquè les famílies puguin celebrar aquesta data des de casa.

Dijous s'activarà al seu web aquesta proposta, que recull un seguit de jocs infantils i familiars amb la mateixa dinàmica que es planteja als jocs de Lleida Juga d'altres edicions. Així, es compartiran jocs d'habilitat i construcció, de taula, sensorials i d'aigua. Hi ha més de vint activitats, proposades per l'equip de ludotecaris i ludotecàries. Per accedir al Lleida Juga Virtual cal anar, a partir de demà, a educacio.paeria.cat/lleidajuga.

Molt bona acollida per part de les famílies

D'aquesta manera, la Xarxa ha volgut tirar endavant amb aquesta festa del joc, que cada any compta amb molt bona acollida per part de les famílies, donat que l'esdeveniment presencial programat per aquest divendres s'ha hagut de suspendre per la situació excepcional sorgida per la pandèmia del coronavirus. A més, @ludotequeslleida a Instagram farà un sorteig de dos lots de jocs de taula i puzles de diferents editorials que havien de participar al Lleida Juga.

La Xarxa Municipal de Ludoteques segueix treballant per a les famílies de la ciutat compartint en xarxes socials diversos recursos per acompanyar-les i donar suport en aquest període de confinament en què els nens i les nenes han de romandre a casa pel tancament dels centres educatius per la Covid-19. Al web d'educacio.paeria.cat/joemquedoacasa l'equip de ludotecaris/es ha seleccionat, entre altres. Diferents recursos agrupats en cinc temàtiques: contes, lectures, jocs de taula, jocs web i tallers, oberts al conjunt de la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari